Pietarsaaresta kadonnut 15-vuotias tyttö

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pietarsaaresta kadonnut 3.5.2015 15-vuotias Katja Andrejeff. Andrejeffin epäillään oleskelevan Lounais-Suomessa. Andrejeff on 160 cm pitkä, ruskeat hiukset, hoikka ja hän mielellään pukeutuu löysiin vaatteisiin. Mahdolliset havainnot voi ilmoittaa Pohjanmaan poliisilaitokselle p. 0295 415 809 (virka-aikana)tai hätänumeroon 112. Lisäksi vihjeitä voi lähettää sähköpostitse: rikostorjunta.rannikko-pohjanmaa@poliisi.fi.

Kuva kadonneesta poliisin sivuilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.