Saarikentällä kuului tuttu ääni

Vimpelin Vedon tiistaisessa Superpesis-ottelussa istui kuuluttajan paikalle uusi mies. Aleksis Ärjen ääni on monelle tuttu radioaalloita, Vimpelin Vedon edustusmiehistön vierasotteluista. Ärje hoiti kuulutukseni Saarikentän katsojia miellyttäneellä tavalla: laji- ja pelaajatuntemuksella, objektiivisesti, huutamatta ja nimien loppuja venyttämättä. Saarikenttä ei ole jyväskyläläiselle vieras paikka, sillä hän kertoo käyneensä viime kesinä kolme tai neljä kertaa kesässä haistelemassa tunnelmaa ja kokemassa pelin jännitystä katsomosta käsin.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.