Vimpelissä yhdeksän kunnanjohtajaehdokasta

Vimpelin kunnanjohtajan virkaa havittelee yhdeksän henkilöä. Määräaikaan eli 9.6. kello 15 mennessä virkaa hakivat maa- ja metsätalouden diplomi-insinööri Jalo Aminoff Lohjalta. hallintotieteiden maisteri Henrik Kiviniemi Tampereelta, valtiotieteiden maisteri Hans Olander Helsingistä, toimistosihteeri Tuula Pahankala Soinista, kauppatieteen maisteri Mikko Rantalahti Vimpelistä, diplomi-insinööri Pekka Reiman Nastolasta ja yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Harri Saarimaa Sallasta.

Mainos

Lisäksi suostumuksensa virkaan ovat antaneet hallintotieteiden maisteri Anita Paavola Kauhavalta ja hallintonotaari Antti Perkkalainen Evijärveltä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.