Jokipallopytystä kilvoitellaan

Voltin Veto-fanit eli Matti Rinta-Hiiro ja Erkki Knuuttila ovat lahjoittaneet komean pokaalin Vimpelin Vedon Superpesis-joukkueen jäsenten kilvoiteltavaksi. Jokipallopytyn saa itselleen pelaaja, joka tuottaa runkosarjan aikana eniten juoksuja lyömällä palloja Savonjokeen. Torstaina 11.6. kultakypäräinen Henri Puputti kiskaisi jokipallolla kunnarin ja kaksi tavallista Vedon ja Kankaanpään Mailan välisessä ottelussa. Saarikentällä ja Järviseudun Sanomissa seurattavan kilvan tilanne on kuuden kotiottelun jälkeen seuraava: Janne Mäkelä 2+8=10, Henri Puputti 2+4=6, Mikko Kanala 3+2=5, Severi Lassila 1+1=2, Sami Haapakoski 1+0=1, Mikko Haukkala 0+1=1, Mikko Rantalahti Mikko 0+1=1.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.