Irtonumeroita R-kioskeista

Järviseudun Sanomien irtonumeroita saa tästä viikosta alkaen R-kioskeista Vimpelissä, Alajärvellä, Kauhavalla ja Seinäjoen asemalla. Irtonumeron hinta on kaksi euroa.
Palvelutoimistot Alajärvellä ja Vimpelissä toimivat kesäkuun loppuun saakka. Valokuvausliike Pesonen Evijärvellä ja Pyyhekauppa & Karteeki Kortesjärvellä myyvät irtonumeroa ja palvelevat asiakkaitamme tuttuun tapaan jatkossakin.
Järviseudun Sanomat on mahdollista ostaa vaivattomasti netissä toimivan Lehtiluukkupalvelun kautta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.