Rehtoriksi kahdeksan hakijaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin yhteiskoulun rehtorin virkaa haki määräaikaan mennessä kahdeksan hakijaa: kasvatustieteiden maisterit Raija-Liisa Hakala (Purmojärvi), Anne Jernström (Rimbo, Ruotsi), Pasi Kanniainen (Perho), Martti Palomäki (Ähtäri) ja Maija Peltola (Vimpeli) sekä kasvatustieteiden tohtori Anna-Liisa Hännikäinen-Uutela (Kuusa), filosofian lisensiaatti Pasi Kekko (Toivakka) ja filosofian maisteri Ilpo Lintula (Laukaa). Vimpelin yhteiskoulun rehtorin virka tuli haettavaksi, kun lukion ja yhteiskoulun rehtorina toiminut Marko Timo siirtyi Alajärven ja Vimpelin lukioiden rehtoriksi. Vimpelin yhteiskoulussa annetaan opetusta 5.–9. luokkien oppilaille. Viime lukuvuonna yhteiskoulussa oli 174 oppilasta.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.