Kuolonkolari Kauhavalla

Pohjanmaan poliisilaitos:

Maanantaina kello 22.32 aikaan tuli poliisille ilmoitus Kortesjärventiellä Tanelintien risteyksen kohdilla tapahtuneesta henkilöauton ja kuorma-auton välisestä liikenneonnettomuudesta ja tapahtumapaikalla selvisi, että perävaunulla varustettu maitoauto oli ajanut Kortesjärventietä Kortesjärven suunnasta kohti Kauhavaa, jolloin suurella nopeudella vastaan tullut henkilöauto siirtyi tuntemattomasta syystä vähää ennen kohtaamista kuorma-auton kaistalle törmäten kuorma-auton keulaan voimakkaasta väistöliikkeestä huolimatta ja törmäyksen voimasta molemmat ajoneuvot suistuivat tieltä maitoauton kaatuessa ja henkilöauton syttyessä tuleen.
Henkilöautoa kuljettanut kauhavalainen mies oli menehtynyt välittömästi kolarissa ja kuorma-auton kuljettaja loukkaantui sekä kuorma-auton takana ajanut henkilöauto vaurioitui lentävistä autonosista.
Tapahtuman selvittely jatkuu.

Jaa juttu: