Poliisiuutisia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

Poliisipartio puhallutti lauantaina iltapäivällä Vimpelin keskustassa henkilöauton kuljettajan. Kuljettajana oli veteliläinen mies, joka puhalsi lukeman, joka ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan. Kuljettajallla ei ollut ajo-oikeutta. Autossa matkustajana oli auton omistaja, jota epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Pietarsaaressa Kråkholmantiellä rikottu auton takalasi perjantai-lauantai välisenä yönä.

Pietarsaaressa lauantai-sunnuntai välisenä yönä auton ikkuna rikottu Vuohisillantiellä ja autosta anastettu tomtom merkkinen navigaattori. Mahdolliset havainnot tapahtuneista varkaudesta ja vahingonteoista pyydetään ilmoittaa Pietarsaaren poliisiasemalle 0295 415 809.

Epäilty rattijuopumus Teerijärvellä lauantai aamuna. Kuljettaja puhalsi 0.27 mg/l ja häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.