Vimpelin Väinämöisen tarinat musikaaliesitykseksi

Vimpelin Väinämöisenä tunnetun Eeli Kivisen (1900–1990) laulujen ja tarinoiden pohjalta tehdään musikaaliesitys. Tampereella asuva kaustislaislähtöinen teatteritaiteen maisteri Panu Valo on saanut Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahastolta 4 000 euron suuruisen apurahan musiikkiteatteriesityksen käsikirjoittamista varten. Etelä-Pohjanmaan rahaston vuosijuhla järjestettiin sunnuntaina Jalasjärvellä, johon Valo osallistui.

Esityksen harjoitusvaihe on jo aloitettu, mutta Valon tekemät, tiedonhakuun liittyvät pohjatyöt jatkuvat edelleen. Hän kertoo käyneensä läpi useiden eri arkistojen tarjoamaa materiaalia aina Ylestä lähtien. Valon mielesstä Vimpelin Väinämöisestä löytyy monta eri puolta, mihin paneutua ja kiinnostua. Musiikkiteatteriesityksen ensi-iltaa suunnitellaan ensi vuodelle.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.