Kevään 2015 uudet ylioppilaat

Julkaistu:

Aihe:

Alajärven lukio
Emma Ala-Mattinen, Tessa Anttila, Jiska Borisov, Julia Fräntilä, Riku Haukka, Katriina Heiskanen, Hilla Hietamäki, Lauri Honkaniemi, Hilja Honkola, Jussi Hänninen, Maiju Hänninen, Eero Joensuu, Jesse Joensuu, Julia Jokiniemi, Aaro Kaartunen, Santeri Kataja, Chakke Katajamäki, Timo Keisala, Nooa Kivikangas, Maija Koivulampi, Tiina Koskela, Veera Kotala, Oskari Lager, Charlotta Lahtinen, Julius Latvala, Joel Lehtonen, Nikolai Leppäaho, Jonna Marjamäki,

Mikael Marjomäki, Silja Mattila, Anni Mertaniemi, Jaana Myllyaho, Jenna Niskakangas, Laura Nurmela, Annika Peltola, Noora Peltola, Mikael Penninkangas, Roosa-Maria Penninkangas, Niko Pesonen, Sonja Pihlajamäki, Anni Pitkäkangas (kaksoistutkinto), Jenna Pohjosmäki, Petra Puronhaara, Miko Pyhältö, Penjami Rantakangas, Rosa Rantala, Selina Salenius, Manu Siirilä, Jemina Sikkilä, Niko Sillanpää, Valtteri Sillanpää, Saska Soukka, Santeri Särkinen, Sanni Taipalus, Dmitri Toivola (kaksoistutkinto), Piia Uurinmäki, Petra Viirumäki, Noora Vähälä, Natalia Vähäsoini, Konsta Välisaari, Kalle Yli-Kesäniemi ja Antti Ylä-Pöntinen.

Evijärven lukio
Sami Alatalo, Miina Jokela, Aleksi Karvonen, Laura Keto, Eino Koskimäki, Jesse Kultalahti, Jarno Kuoppa-aho,
Valtteri Laihorinne, Nina-Alexandra Mäkinen, Juha Niemelä, Joni Puotinen ja Emma Ranta-aho.

Kauhavan lukio
Juha Aro, Eeva-Maria Bergbacka, Risto Hautamäki, Suvi Hautamäki, Miro Helenius, Pauli Hemmi, Henriikka Jussila, Mirva Järvenpää, Suvi Järvinen, Laura Kirkkomäki, Alla Korotkaya, Tuomas Kumpu-Huhtala, Linda Kuutti, Sanna Lager, Kaappo Lagerstedt, Jussi Lahti, Katja Lahti, Hannu Lammi, Aleksi Laukkonen, Aino Lehtinen, Sara Liinamaa, Nette Merimaa, Teemu Mäki, Ville Mäkitalo, Sanna Nurminen, Senni Ojaniemi, Matti Orrenmaa, Pyry Paavola, Susa Palviala, Antti Peltola, Ida Pollari, Mari Pouhula, Tiina Raatikainen, Jutta Risikko, Atte Ristaniemi, Heli Ristaniemi, Juho Rämäkkö, Hermanni Sankelo, Konsta Siekkinen, Heidi Sihvonen, Henni Sippola, Laura Sulkakoski, Sanna Syynimaa, Joona Tammisto, Matias Toivola, Sonja Vieristö, Valtteri Välimaa ja Pyry Välimäki.

Härmän lukio
Noora Elgland, Aino Holkkola, Joonas Kalijärvi, Ilkka Keskinen, Iisakki Korkiatupa, Sanna Kurkimäki, Juulia Lahtela, Henna Lammi, Eemil Myllykoski, Laura Riihimäki, Minna Vakkuri, Mikael Jouppi, Elli Kattelus, Emmi Kujala, Ella Mäki, Jari Ojala, Minna Onnela, Eetu Parkkinen, Miika Porre, Emminoora Siltamäki, Milla Siltamäki ja Niko Sissala.

Lappajärven lukio
Juho Heijari, Eeli Hernesniemi, Eetu Hernesniemi, Topias Kangastie, Emilia Koskipuisto, Johanna Kujala, Jenni Kuoppala, Daniel Luoma, Jesse Luoma, Alisa Lätti, Jenna Pölönen, Emmi-Lotta Rauhala, Jussi Saariaho, Annika Salonpää, Juulia Savola, Mikael Savola, Sami Toivonen, Miko Viita-aho, Roni Viita-aho, Essi Viitala, Juho Väkeväinen, Kirsi Ylipelkola ja Joakim Övermark.

Vimpelin lukio
Sanna Anttila, Ville Arvola, Minttu-Emilia Harju, Senni Kaunisto, Jere Laitila, Roosa Lapinkorpi, Eerika Lehto, Reetta Mäkelä, Aleksi Niemi, Jenna Pyhälahti, Ninni Salmi, Iida Shemeikka ja Juho Vesala.

Kuortaneen lukio ja urheilulukio
Riikka Autio Lappajärvi, Ida Kriikkula Soini, Juulia Ojala Kauhava ja Kaislakerttu Järvelä Soini.

Kaustisen musiikkilukio
Maria Ahde Lappajärvi, Erno Helenius Kauhava, Kalle Lahtinen Lapua, Maija Lumiaho Evijärvi, Jere Pihlajamäki Kauhava ja Olli Takala Lappajärvi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.