Poplareilta pitkäsoiton maistiaisia

Vimpeliläinen popfolk-yhtye Poplarit on julkaissut promosinglen, jossa kappaleina ovat Maalaismaisema sekä Seija. Maalaismaisema on räväkkä texmex-poljentoinen kappale yhteiskunnallisen sanoman kera. Seija kertoo puolestaan samannimisestä, lavatansseissa tanssimaan haluavasta seinäruususta.
Mikko Sunnarin, Mika Vanhamäen, Tomi Havisen, Juha-Matti Rautiaisen, Teemu Lehdon ja Petri Mäenpään muodostama Poplarit julkaisee myöhemmin kesällä pitkäsoiton, jonka nimi on Vimpeli! – nmenomaan huutomerkin kera. Levyn äänitykset on saatu päätökseen, mutta kustantaja on vielä hakusessa. Laulusolisti Mika Vanhamäki lupaa, että pitkäsoiton levynjulkistamiskeikka on soittajajoukon kotikonnuilla Vimpelissä. Poplarit esiintyy tulevana kesänä Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleilla. Kokemusta Kaustisen tunnelmasta yhtyeellä on jo seitsemältä suvelta.

Jaa juttu: