Elenia upottaa sähköjohtoja maahan Lappajärvellä

Ensi viikolla Lappajärven keskustassa alkaa sähköjohtojen kaivaminen maahan.
–Uudistettavalla alueella on yli tuhat kotitaloutta, joiden sähkön saannin varmuuteen maakaapelointi vaikuttaa suoraan tai välillisesti, kertoo projektivastaava Tuomas Fräntilä sähköverkkoyhtiö Eleniasta.
–Säävarma sähköverkko pysyy turvassa myrskyiltä, ukkosilta ja lumikuormilta. Ja kyllähän siinä maisemakin siistiytyy, kun ilmalinjoja puretaan pois.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 18/2015.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.