Veteraanipäivää juhlittiin arvokkaasti

Julkaistu:

Aihe:

Tänään vietetään kansallista Veteraanipäivää. Alueellamme on pidetty useita juhlia päivän kunniaksi. Lappajärvellä juhlaa vietettiin palvelukoti Maijalassa kakkukahvien ja ohjelman merkeissä. Juhlan aluksi kirkkoherra Ari Auranen lähetti Risto Ollin ja Marko Mäkelän muodostaman seppelpartion sankarihaudoille. Lappajärvellä tasavallan presidentin myöntämän kunniamerkin sai 15 sotaveteraania.

Lisää alueemme Veteraanipäivän juhlista keskiviikon lehdessä.

djmedia:19

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA