Kunnanjohtajan haku alkamassa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin kunnanhallitus piti ylimääräisen kokouksen kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen maanantaina. Hallituksen kokouksen asialistalla oli kunnanjohtajan viran avoimeksi julistaminen ja hakuprosessin käynnistäminen. Hallitus päätti julistaa kunnanjohtajan viran haettavaksi.
Kokouksessaan kunnanhallitus nimesi kunnanjohtajan viran täyttämistä valmistelevan työryhmän, jonka puheenjohtajana toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja Marja-Leena Laakso. Työryhmän jäseniksi nimettiin kunnanhallituksen jäsenet Ville Kantola, Yrjö Koivukoski, Riitta Mattila, Pasi Sova, Hannu Takala ja Lea Vasalampi. Pasi Sovan henkilökohtaiseksi varajäseneksi nimettiin Markku Lapinkorpi. Työryhmän sihteerinä toimii hallintosihteeri Riitta Bergbacka. Työryhmä voi tarvittaessa käyttää toiminnassaan asiantuntija-apua.
Kunnanvaltuusto myönsi maanantaina eron helmikuusta 2011 lähtien kunnanjohtajana toimineelle Juhani Laasaselle. Laasanen siirtyy eläkkeelle syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.