Saukonkylän harjoituksissa hiottiin yhteistoimintaa

Tänään kello 10 alkaneessa mittavassa harjoituksessa käytiin läpi vapaaehtoispuolen ja viranomaisten yhteistoimintaa kahden eri onnettomuus- ja pelastustehtävän kautta.

Kaikenkaikkiaan Saukonkylän seurantalon läheisyydessä pidettyyn harjoitukseen osallistui satakunta henkilöä. Viranomaispuolelta harjoitukseen osallistui poliisi, pelastuslaitos sekä puolustusvoimat, vapaaehtoispuolelta mukana oli Vapepa, SAR-lentopelastus sekä Punainen Risti.

Harjoituksesta lisää tulevien viikkojen Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.