Vimpeliläiset voittoisia taitokisassa

Vimpelin yhteiskoulun joukkue Ronja Ilomäki, Taru Timo ja Lotta Vehka-aho oli vauhdissa Kokkolassa järjestetyssä yläkoululaisten NouHätä! -aluekilpailussa, jossa kysyttiin muiden muassa ensiapu- ja alkusammutustaitoja. Vimpelin tyttöjoukkue oli Etelä-Pohjanmaan paras ja tehtävärasteilta kerätty pistemäärä takasi myös entisen Vaasan läänin aluekilpailun ykkössijan. Vimpelin yhteiskoulun 8A-luokan trio kilpailee toukokuun alkupuolella Kuopiossa järjestettävässä valtakunnallisessa NouHätä-loppukilpailussa. Vimpelin yhteiskoulun joukkue ylsi nyt ensimmäistä kertaa valtakunnalliseen NouHätä-loppukilpailuun.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.