Rantakylän koulu esiopetuksen käyttöön

Vimpelin kunnanhallitus päätti maanantai-illan kokouksessaan, että Rantakylän koulu otetaan esiopetuksen käyttöön tulevasta syyslukukaudesta lähtien. Lisäasiana hallituksessa käsitellyn pykäläkohdan päätösehdotus oli, että kunta olisi ottanut tarvittavat tilat esiopetuksen käyttöön koulun yhteydessä olevasta asuntolakiinteistöstä. Tulevana syksynä käyttöön olisi otettu yksi asunto ja toinen asunto 1,8,2016 Sääksjärven koulun lakkauttamisen jälkeen. Varsinaisiin luokkatiloihin eivät Aapiskujan 1.–4. luokkien oppilaat sekä esikoululaiset olisi tulevana syksynä mahtuneet. Muutostyöt olisivat maksaneet tänä vuonna noin 9900 euroa. Kunnanhallitus katsoi, ettei remonttia tehdä ja esiopetus järjestetään Rantakylän koululla. Aapiskujalle esiopetus palaa, kun sekä peruskoululaiset että esikoululaiset mahtuvat koulun luokkatiloihin. Vimpelissä on ensi syksynä 29 esikoululaista.

Jaa juttu: