Tutkijahotellitoiminta käynnistyy Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Hoiskontie 25:ssä toimiva kehittämis- ja innovaatiokeskus tarjoaa Seinäjoella hyväksi todettua, maksutonta tutkijahotellipalvelua tästä hetkestä alkaen. Opiskelija tai tutkija voi varata gradun, opinnäytetyön tai muun tutkimuksen tekemiseen paikan tutkijahotellista maksimissaan neljäksi kuukaudeksi kerralla. Palveluun sisältyy työpiste ja internet-yhteys, sekä vertaistuki ja työyhteisön apu.

Paikan saa kolme opiskelijaa tai tutkijaa kerrallaan. Keskustelut ja verkostoituminen voivat avata monenlaisia mahdollisuuksia paitsi tutkimukseen, myös suhteita yrityksiin ja muihin toimijoihin, ja sitä kautta yhteistyömahdollisuuksia tai jopa työpaikan. Palvelu on tarkoitettu järviseutulaisille, tai henkilöille, joiden aihealue tukee hyvin Järviseudun elinkeinoelämää ja julkista sektoria. Yhteyshenkilöinä toimivat Marjo Vistiaho ja Jukka Peltokangas.
Hoiskontie 25 on saanut uuden ilmeen. Jamin Alajärven toimipisteen tiloissa majailevat JPYP, Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun Alajärvi kampus, Sopeva Oppisopimuspalvelut, Leader Aisapari ja Yritys-Suomi Järviseutu ovat toimineet yhteistyössä jo aiemmin, mutta nyt seudullinen asiantuntija-, rahoitus-, koulutus- ja kehittämistoimijoiden verkosto on saanut myös uuden, yhteisen ilmeen. Se näkyy esimerkiksi yhteisessä roll upissa.

Lue aiheesta lisää ensi viikon lehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.