Messuilla laaja kattaus

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelissä kuluvan kuun 25. päivänä järjestettävät Asumista ja hyvinvointia -messut tavoittelee 1 200 kävijän yleisömäärää. Messutarjontaa löytyy sekä Vimpelin liikuntahallin sisältä että piha-alueelta. Mukana on yrityksiä ja yhdistyksiä läheltä ja vähän kauempaakin kertomassa palveluistaan ja esittelemässä tuotteitaan. Järjestelyvastuussa oleva Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy julkisti keskiviikkona messujen ohjelmarungon. Tapahtuman juontamisesta vastaa Diilissä ja Idolsissa mukana ollut Janne Rauhala. Messuilla on tutustumisen arvoisia messuosastoja ja ohjelmaa kaikenikäisillle. Messunäyttämönä toimivan liikuntahallin piha-alueelle kohoaa muiden muassa tivoli.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.