Tenavatupa muuttaa kosteusvaurion vuoksi Myllyvainioon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven keskustassa toimivan Tenavatuvan tiloihin helmikuussa rutiinitutkimuksena tehty mikrobitutkimus paljasti kosteusvaurion kiinteistössä. Kiinteistön korjausmahdollisuuksia selvitettiin, mutta toiminta päädyttiin siirtämään muualle. Valtuusto päätti jo vuonna 2012, että Tenavatuvan kiinteistö poistetaan käytöstä heti kun uudet tilat järjestyvät. Koska Tenavatupa on joka tapauksessa siirtymässä ensi vuonna uuteen, suunnitteilla olevaan päiväkotiin, ei väliaikaisia tiloja haluttu ostaa tai vuokrata. Myllyvainion päiväkodin etäyksikkönä toimiva Tenavatupa siirtyy nyt päiväkodin yhteyteen. Liikuntasali muutetaan käyttöön sopivaksi, ja Tenavatuvan väki käyttää myös muita päiväkodin tiloja tarpeen mukaan. Siirto tapahtuu heti tarpeellisten muutostöiden valmistuttua, viimeistään heti pääsiäisen jälkeen, lupasi vt. varhaiskasvatuspäällikkö Hanna Luoma-aho.
Tenavatuvassa on hoidossa 23 lasta. Vuoden vaihteessa osa lapsista siirtyi sinne Muksulan ryhmiksestä, jolloin Tenavatuvasta tuli Myllyvainion päiväkodin etäryhmä. Kiinteistössä on myös vuokralaisia, esimerkiksi Alajärven 4H-kerho. Muutoksista tiedotettiin asianosaisille keskiviikkona.
– Valitettavan epäonnisia tilanteita tulee suunniteltujen muutosten lisäksi, pahoitteli Luoma-aho.
Uuden päiväkodin suunnitteluryhmä on nimetty. Päiväkoti rakennetaan Kullanmutkan uudelle asuinalueelle, ja sen on tarkoitus valmistua 2016 syksyllä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.