Rakentamista ja remontointia

Kodin valaistus kannattaa suunnitella huolellisesti. Hyvin valaistu koti on toimiva ja tunnelmallinen. Kevään trendikkäimmissä valaisimissa on kuparia, messinkiä ja puisia yksityiskohtia.

Huomenna ilmestyvässä Järviseudun Sanomien rakentamisen teemanumerossa perehdytään valaistuksen lisäksi muun muassa vanhan rivitalon remonttiin. Reilu vuosi sitten omaan kotiin järven rannalle muuttanut lapsiperhe kertoo tunnelmistaan ja sekin selviää, miten kevään merkit näkyvät rautakaupassa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.