Lisää valokuitua Vimpeliin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Japo laajentaa valokuituverkkoaan Vimpelissä. Kyläaktiivit ja kylien me-henki ovat taanneet sen, että tulevana kesänä valokuituverkkoa rakennetaan Sääksjärvellä sekä Mäkisenperän ja Korvenkujan alueilla. Lakaniemessä on myös koottu sitoutumisia valokuituverkkoon ja verkon rakentaminen jatkuu. Japon toimitusjohtaja Toni Harjula lupaa valokuituliittymien olevan käytössä jouluun mennessä. Kyläaktiivien mukaan valokuitu hyödyttää niin vapaa-aikaa, yritystoimintaa kuin opiskeluakin sekä pitää kylät elävinä ja asuttuina.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.