Uusituvat Vimpeli-Seuran johtoon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpeliläistä kotiseututyötä jo vuodesta 1947 tehnyt Vimpeli-Seura ry on uusinut johtoaan.
Vuoden 2015 alusta yhdistyksen puheenjohtajana on aloittanut Tarja Uusitupa. Osin uudistunut johtokunta valitsi järjestäytymiskokouksessaan varapuheenjohtajaksi Jouko Nuolikosken sekä sihteeriksi Markku Uusituvan. Rahastonhoitajana jatkaa Juhani Mattila. Näiden neljän ohella Vimpeli-Seuran johtokuntaan kuuluvat Erkki Takala, Raija Anttila, Eija Pippola, Juhani Huopana sekä Helena Toppinen.

Puheenjohtajana aloittaneen Tarja Uusituvan mukaan yhdistys tulee jatkamaan vimpeliläisen paikallisperinteen vaalimista ja kotiseututyön tekemistään entisin hyviksi havaituin toimintamuodoin. Siihen kuuluvat muun maussa maailman tiettävästi ainoan suksitehdasmuseon ylläpito sekä kuntalaisten keskuudessa suurta suosiota saavuttaneen Vimpelin Joulu -lehden toimittaminen ja julkaiseminen.
Uusitupa toivottaa tervetulleiksi yhdistyksen toimintaan niin entiset kuin uudetkin kotiseututyöstä kiinnostuneet, erityisesti hän kaipaa nuorempia ikäluokkia aiempaa aktiivisemmin mukaan.
Vimpeli-Seuran verkkosivut tullaan lähiaikoina uusimaan ja modernisoimaan. Uutuutena yhdistykselle on avattu oma Facebook-sivusto.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA