Soinissa on monen kortin koti

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Milloin viimeksi sait postikortin? Entä milloin viimeksi muistit kortilla? Oletko tullut ajatelleeksi, että parhaimmillaan kortti on taideteos, joka koostuu monista eri osasista?
Soinilaisen Leena Valkeuden postikorttiharrastuksesta syntyi Kirjoita Korttiin – näyttely, joka on auki elokuuhun saakka. Tammikuun aikana Valkeus vaihtaa valtavasta kokoelmastaan esille eläinaiheisia kortteja, joiden rinnalla on esillä vanhoja, perinteisiä korttiaiheita. Näyttelyyn voi tutustua vaikka työkavereiden tai sisarusten kanssa; millaisia muistoja kortit nostavat pintaan?

Mainos

Lue aiheesta lisää tämän viikon Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.