Vimpeliläiset uurnille sunnuntaina

Vimpelissä pidetään muista evankelisluterilaisista seurakunnista poiketen seurakuntavaalit vasta nyt. Maanantaina alkaneessa ja perjantai-iltana päättyneessä ennakkoäänestyksessä annettiin kaikkiaan 118 ääntä. Ennakkoäänestysprosentiksi tuli 5,23. Vilkkain ennakkoäänestyspäivä oli perjantai, jolloin kirkkoherranvirastossa kävi äänestämässä kaikkiaan 46 äänioikeutettua seurakuntalaista. Vimpelissä varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 11. tammikuuta. Äänestys alkaa sanajumalanpalveluksen jälkeen kello 11 ja päättyy iltakahdeksalta. Äänestyspaikkana on kirkko. Tuloksen arvellaan olevan selvillä vielä sunnuntain aikana. Vaaleissa valitaan 15 kirkkovaltuutettua nelivuotiseksi toimikaudeksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.