Järviseudun Sanomat järjestää suuren vaalipaneelin Lappajärvelle

Järviseudun Sanomat kokoaa Järviseudun alueen ja Kauhavan eduskuntavaaliehdokkaat saman pöydän ääreen suureen vaalipaneeliin. Paneeli pidetään Kylpylä Kivitipussa maanantaina helmikuun 9. päivänä. Tilaisuus alkaa kello 18.
Suurin osa alueemme kansanedustajaehdokkaista on jo lupautunut mukaan. Kahden ehdokkaan kohdalta tilanne on vielä avoin. Mikäli uusia ehdokkaita tältä alueelta vielä ilmaantuu, hekin ovat tervetulleita paneeliin. Tarkoitus on, että alueen ihmiset pääsevät tutustumaan ehdokkaisiin ja saavat pohjaa harkitessaan, kenelle äänensä antavat ja kenet valtuuttavat ajamaan yhteisiä asioita seuraavaksi nelivuotiskaudeksi.
Vaalipaneelin juontaa Järviseudun Sanomissa vuodenvaihteessa myyntipäällikkönä työnsä aloittanut Airi Hakala. Ehdokkaille esitetään yhtenäiset kysymykset, mutta heillä on lisäksi vapaa puheenvuoro, jossa he voivat kertoa itselleen tärkeistä ajatuksista. Myös yleisöllä on tilaisuus esittää ehdokkaille kysymyksiä.
Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 19. huhtikuuta. Ennakkoäänestys on 8.-11. huhtikuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Viikon 39 luetuimmat!

VIIKOLLA 39 lukijoita kiinnosti Tomi Niskasen luopuminen Vedon pelijohtajuudesta. Myös hopeamitalijuhlat Lakis Areenalla kiinnostivat! Katso

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Viikon 39 luetuimmat!

VIIKOLLA 39 lukijoita kiinnosti Tomi Niskasen luopuminen Vedon pelijohtajuudesta. Myös hopeamitalijuhlat Lakis Areenalla kiinnostivat! Katso

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.