Suunnittelun kukkanen, remelit ja kaikki!

Eräänä runsaslumisena talvena ostin itselleni lumikengät, joita ulkoilutin ahkerasti ja kirosin lyhyitä saappaanvarsia, joista lumi aina välillä pääsi livahtamaan ja suli epämiellyttävästi kengän sisälle. Päätin tikuta asian korjaamiseksi itselleni säärystimet, mutta niistä tuli löysät lässykät eikä ongelma niillä poistunut.
Sittemmin ilmastonmuutos korjasi asian ja nyt ovat lumikengät saaneet roikkua seinällä ihan rauhassa. Mutta se ei liity tähän asiaan, vaan pointtini oli se, että nyt minulla on kunnon säärystimet! Ihan oikeat, kaupasta ostetut, eikä tällainen asia ole ennen mieleeni edes pälkähtänyt, että niitä ihan oikeasti kaupasta saa ja vieläpä melko keveään hintaan. Että ihan ihminen on ne minulle tehnyt valmiiksi, suunnitellut remelitkin justiinsa oikeisiin paikkoihin ja vielä varmistukset niin, etteivät lumessa telsomisen tuoksinassa nämä tekniikan hienoimmat tuotokset pääse nousemaan paikoiltaan. On vetoketjut, kuminauhat, kiristysnyörit ja kaupan päälle vielä vedenkestävä materiaali!
Voi että minä tulin niin onnelliseksi, kun ensi kertaa tällaiset säärystimet näin erään naisen jalassa ja oivalsin, että minun ei tarvitsekaan itse ruveta sellaisia väsämään vanhasta sadetakista tai vastuukista. Senhän nyt tietää, että jos olisin sille tielle lähtenyt niin vähintään siinä vaiheessa, kun sitä vetskaria olisi pitänyt alkaa ommella, olisi meikäläisenkin hermovoimat nitkahtaneet, vaikka aika sinnikäs olenkin nutaamaan kaikenlaisten ruttuläjien parissa.
No onhan sitä kaupan hyllyillä kaikenlaista joutavaakin roinaa, niin kuin nyt joku kananmunankeitin, mitähän silläkin tekee? Tai nenäkarvaleikkuri. Tai haisukynttilä.
Ja tuotekehittelyä vaatisi ainakin lisää anopin kännykkä, joka on kuulemma oikein kehitelty vanhalle ihmiselle, jonka kuulo ja näkö ovat rajoittuneet. Niitä oli kaupassa tarjolla erivärisinä, sai ihan valita ottaisiko sen mustilla näppäimillä, joissa numero on painettu mustalla tai sitten valkoisilla näppäimillä, joissa numerot oli painettu valkoisella. Voi hyvänen aika sentään! Tämän suunnittelun kukkasen olisi voinut kyllä ihan jo tehtaassa palauttaa takaisin muotoilijan piirustuspöydälle, että suunnitteles uudestaan, mehtään meni ja komeasti.
Eipä muuta kuin iloista joulun odotusta kaikille! Ostetaan pukinkonttiin vain tarpeellisia, mielellään kotimaisia tuotteita, eikä mitään turhakkeita. Noita piikkimattoja löytyy jo ihan tarpeeksi paljon kynnysmattoina, eikä ne edes toimi kunnolla. Kynnysmattoinakaan.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.