Joululehdet ilmestyneet

Kortesjärven Joulu-lehtiä myynnissä mm. Sinikan Pyyhekauppa & Karteekissa sekä pankeissa. Lehteä voi tilata 0500 128 449 tai marita.mattila@netikka.fi. Postitse lähetettyihin lehtiin lis. posti- ja käsittelykulut.

Lappajärven Joulu 2014 ilmestyy itsenäisyyspäiväksi. Lehteä voi ostaa mm. Osuuskaupasta, koululaisilta, kukkakaupoista ja kampaamo Sirpa Perämäeltä. Myös lehtitoimikunnan jäsenet myyvät lehteä.

Mainos

Vimpelin Joulu 2014 -lehteä myynnissä Kukkasalonkin kastanjassa ja Musa-Kuvassa. Tilaukset: Paula Sippola: 044 755 8314.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.