Pahoinpitely Vimpelissä, hirvikolari Kortesjärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

Sunnuntaina kello 2.40 aikaan on tullut ilmoitus Vimpelissä Mustapurontiellä tapahtuneista pahoinpitelyistä, jolloin vuonna 1966 syntynyt vimpeliläinen mies ja vuonna 1974 syntynyt vimpeliläinen nainen olivat käyneet muiden paikalla olleiden päälle aiheuttaen vammoja.

Hirvikolari Kauhavalla
Lauantaina kello 19.10 aikaan tuli ilmoitus Kortesjärvellä Kortesjärventiellä tapahtuneesta eläinonnettomuudesta, jossa henkilöauton ajaessa Kauhavan suunnasta kohti Evijärveä oli vasemmalta juossut hirvi auton eteen ja autoilija oli törmännyt hirven takaosaan, jolloin hirvi oli päässyt eteenpäin pois paikalta mutta menehtynyt vammoihinsa ja autoon oli törmäyksessä tullut vaurioita.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.