Lukijan mielipideartikkeli:

Kirous Suomen ylle

Eduskunnan perjantaina tekemäpäätös, joka koski homoparien avioitumisoikeutta, tulee vetämään kirouksen Suomen ylle.
Raamattu sanoo, että kaikki esivalta on Jumalasta. Se joutuu siis tekemään tiliä Jumalalle, siitä, miten se on hoitanut saamaansa mandaattia.Jos ja kun esivalta säätää lakeja, jotka ovat vastoin Jumalan sanaa, jotka tekevät synnin harjoittamisen lailliseksi, silloin Jumala ei enää voi varjella, sitä maata, vaan Hänen täytyy antaa tuomioitten tulla. Ne myös tulevat ihan varmasti. Siksi johdossa olevien tulisi lukea Raamattua, jotta he tietäisivät mitä siellä sanotaan. Meidän tulee muistaa, että “vedenpaisumuksesta” pelastui vain kahdeksan ihmistä. Sodomasta kolme. Meitä on johdettu harhaan, antamalla lakialoitteelle väärä nimi. Sille pitää antaa oikea nimi. “Homoparien ja lesboparien avioitumisoikeutta koskeva lakialoite.” Kaikeksi onneksi, tämä oli vasta ensimmäinen kierros. Toivon, että ne kansanedustajat, jotka äänestivät puolesta, tulevat järkiinsä ja äänestävät seuraavalla kerralla lakialoitteen hylkäämistä.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.