Aapiskujalla puhaltavat unkarilaistuulet

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Aapiskujalla puhaltavat unkarilaistuulet. Kolme koululla työskentelevää opettajaa käyttävät työssään hyväkseen Suomeen vuonna 2000 rantautunutta Varga-Neményi-opetusmenetelmää. Toiminnallisen matematiikan opetusmenetelmän lähtökohtana on lapsen oma elämänpiiri. Varga-Neményi hyödyttää matematiikan lisäksi myös muiden kouluaineiden opiskelua.
Lastentarhanopettaja Anna-Maija Siponkosken esikouluryhmän oppilaat tutustuivat ennen syyslomaa muiden muassa vertailuun. Lasten itse maalaamien töiden avulla mietittiin käsitteitä enemmän ja vähemmän.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.