Järviseudun Sanomat etsii Evijärvelle TOIMITTAJAA / AVUSTAJAA

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun Sanomat etsii EvijärvelleTOIMITTAJAA / AVUSTAJAA, jonka tehtävänä on valokuvata ja kirjoittaa juttuja Evijärveltä. Osa-aikaisen toimittajan työ sopii hyvin freelancerille tai yrityksen puitteissa tehtäväksi. Työtä tehdään sekä työnantajan antamien tehtävien että omien ideoiden pohjalta.Odotamme, että asut Evijärvellä ja olet valmis työskentelemään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä päätoimittajaan sähköpostilla: maritta.raudaskoski(at)jarviseudunsanomat.fi tai puhelimella 0400 774 389.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.