Vimpelissä kampanjoidaan perhetyön hyväksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vimpelin paikallisyhdistys kampanjoi marraskuussa Järvi-Pohjanmaan perusturvan tekemän perhetyön hyväksi. Yhdistys kerää marraskuun aikana toteutettavassa lastentarvikekampanjassa pelejä, leluja, kirjoja, ulkoleikkitarvikkeita ja rattaita sekä uusia tai itse tehtyjä, mutta käyttämättömiä vaatteita. MLL:n paikallisyhdistys haastaa yksittäisten ihmisten ohella hyväntekoon myös muita Vimpelissä toimivia yhdistyksiä. Keräyksen avulla lahjoituksina saaduilla lastentarvikkeilla, kuten vaikkapa Legoilla ja vaatteilla tuetaan Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen perusturvan tekemää perhetyötä Vimpelissä, Soinissa ja Alajärvellä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.