Eloisa juhla Lappajärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärvellä vietettiin Eloisaa juhlaa maanantaina. Juhla pidettiin Palvelukoti Maijalassa ja se toteutettiin Suomessakin ensimmäistä kertaa sillä tavalla, että vanhukset haettiin kotoaan asti juhlapaikalle. Näin mukaan pääsivät hekin, joilla ei ole omaa autoa tai kyytiä.
Kyydin järjestivät vapaaehtoiset ja heitä löytyikin yli tarpeen. Maijalan ruokasali ja takkahuone olivat ääriään myöten täynnä. Tilaisuus alkoi täytekakkukahveilla, jonka vapaaehtoiset tarjoilivat vieraille pöytiin. Ohjelmassa oli kunnanjohtaja Tuomo Lehtiniemen puhe, Topi Rajalan viulu- ja harmonikkamusiikkia, yhteislaulua, jumppatuokio ja lukiolaisten esittämää musiikkia. Iso osa päivän ilosta koostui tuttavien tapaamisesta ja kuulumisten vaihtamisesta.
Tilaisuuden ideoijana oli 74-vuotias Elsa Rajala, joka oli nähnyt suuren vaivan tapahtuman ja kyytien järjestelyissä. Hän myös juonsi tilaisuuden. Mukana järjestelyissä oli lisäksi Aijjoos II-hanke.
– Osaa vanhuksia piti vähän houkutellakin mukaan, mutta kyllä näin suuri väkimäärä oli mieluinen yllätys, Elsa Rajala iloitsi.

Kuvia tapahtumasta:

djmedia:11

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.