Peurakolari Kauhavalla

Julkaistu:

Aihe:

Seinäjokelaismies oli keskiviikkona 8.10. kello 18.55 matkalla henkilöautolla Kortesjärventietä Kauhavan suunnasta kohti Evijärveä, kun yhtäkkiä tielle oli tullut vasemmalta kaksi peuraa ylittämään tietä. Kuljettaja oli kertomansa mukaan ehtinyt hiljentää, mutta ei pystynyt estämään törmäystä toiseen peuroista. Kuljettajan mukaan peura pakeni peräpäätään linkuttaen metsään ja SRVA yhdyshenkilö kutsuttiin etsimään loukkaantunutta peuraa. Henkilöauto vaurioitui, mutta henkilövahingoilta vältyttiin. Tapahtuma-aikaan ajo-olosuhteet olivat huonot. Oli pimeää, tie märkä eikä katuvaloja.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA