Kaksi kolaria Pietarsaaressa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Keskiviikon 8.10. Pohjanmaan poliisilaitoksen tiedote

Kahden henkilöauton välinen kolari Pirilöntien ja tien 749 risteyksessä Pietarsaaressa. Henkilöauto oli ajanut tietä 749 tarkoituksenaan kääntyä vasemmalle Pirilöntielle. Takana tulleen henkilöauton kuljettaja ei ollut havainnut edessä olevan auton kääntymistä ja törmännyt sen perään. Kolarista aiheutui lieviä henkilövahinkoja.

Kahden henkilöauton välinen kolari Purmontiellä Lillbyssä. Henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan toista henkilöautoa ja palatessaan omalle kaistalle olivat autot osuneet toisiinsa. Tästä kolarista ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.