Kivimäki Vedon viuhkaan

Sami-Petteri Kivimäki luotsaa Vimpelin Vedon miesten Superpesisjoukkuetta. Kivimäen ja Vedon kaksivuotinen sopimus astuu voimaan lokakuun ensimmäisenä päivänä. 30-vuotiaalla Kivimäellä on pitkä kokemus pelinjohtajan tehtävistä. Hän on ollut viuhkan varressa muiden muassa Seinäjoen Maila-Jusseissa, Koskenkorvan Urheilijoissa ja naisten Superpesiksessä pelaavassa Porin Pesäkarhuissa. Kivimäki lähtee tulevaan kauteen innostuneena. Veto on perinteinen ja menestynyt seura, ja pesäpallo merkitsee paikkakuntalaisille paljon.

– Menestyksestä pelataan. Tarkoitus on tuoda Vedon Superpesis-joukkueeseen mukaan lahjakkaita pelaajia seuran omasta junioriryhmästä. Vimpeli on sellaisia paikkoja, että jos kysytään tai pyydetään pelinjohtajaksi, tartutaan tilaisuuteen.
Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala kertoo, että seuralla on kauden 2015 kattava sopimus kymmenen Superpesis-pelaajan kanssa. Sopimusta vailla olevien, päättyneellä kaudella Vetoa edustaneiden pelaajien kanssa käydään neuvotteluja kautta 2015 silmällä pitäen.

Jaa juttu: