Kivimäki Vedon viuhkaan

Sami-Petteri Kivimäki luotsaa Vimpelin Vedon miesten Superpesisjoukkuetta. Kivimäen ja Vedon kaksivuotinen sopimus astuu voimaan lokakuun ensimmäisenä päivänä. 30-vuotiaalla Kivimäellä on pitkä kokemus pelinjohtajan tehtävistä. Hän on ollut viuhkan varressa muiden muassa Seinäjoen Maila-Jusseissa, Koskenkorvan Urheilijoissa ja naisten Superpesiksessä pelaavassa Porin Pesäkarhuissa. Kivimäki lähtee tulevaan kauteen innostuneena. Veto on perinteinen ja menestynyt seura, ja pesäpallo merkitsee paikkakuntalaisille paljon.

– Menestyksestä pelataan. Tarkoitus on tuoda Vedon Superpesis-joukkueeseen mukaan lahjakkaita pelaajia seuran omasta junioriryhmästä. Vimpeli on sellaisia paikkoja, että jos kysytään tai pyydetään pelinjohtajaksi, tartutaan tilaisuuteen.
Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala kertoo, että seuralla on kauden 2015 kattava sopimus kymmenen Superpesis-pelaajan kanssa. Sopimusta vailla olevien, päättyneellä kaudella Vetoa edustaneiden pelaajien kanssa käydään neuvotteluja kautta 2015 silmällä pitäen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Harri Silvolahti.

Pyykinpesupäivä

RAAMATUSSA purppurakankaidenmyyjä Lyydia oli muiden naisten kanssa joen rannalla. Paavali Jumalan johdattamana tuli juuri oikeaan

Harri Silvolahti.

Pyykinpesupäivä

RAAMATUSSA purppurakankaidenmyyjä Lyydia oli muiden naisten kanssa joen rannalla. Paavali Jumalan johdattamana tuli juuri oikeaan

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.