Vimpelissä vaalit uusiksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin seurakunnassa ei järjestetä seurakuntavaaleja samanaikaisesti maan muiden evankelisluterilaisten seurakuntien kanssa. Vaalien siirtymisen syynä on se, että yksi ehdokaslista toimitettiin seurakuntaan ehdokasasettelun päättymisen jälkeen. Ehdokasasettelu päättyi maanantaina 15.9. kello 16. Perjantaina 12.9. kirkkoherranvirastoon toimitetussa ehdokaslistassa oli vähemmän nimiä kuin mitä Vimpelin kirkkovaltuustossa jäseniä. Vimpelissä valitaan 15 kirkkovaltuutettua.
Vimpelissä menevät uusiksi sekä ehdokasasettelu, ennakkoäänestyspäivät että varsinainen vaalipäivä. Näillä näkymin tuomiokapitulin määräämä varsinainen vaalipäivä on ensi tammikuussa. Kirkkoherra Ilkka Lehto painottaa, että mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut. Järviseudun Sanomat seuraa asiaa sekä painetussa lehdessä että kotisivuilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.