Sotkamo johtaa ottelusarjaa

Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy ovat vastakkain kolmen edellisyksyn tapaan miesten Superpesiksen finaalissa. Sotkamo johtaa ottelusarjaa voitoin 2–0. Vastikään moukarinheiton EM-kultamitalistiksi nostetulta Olli-Pekka Karjalaiselta sujuu myös kevyemmän välineen heittäminen mallikkaasti. Saarikentällä pelattua ottelua seurasi 3275 pesäpallon ystävää.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.