Veto kamppailee kultamitaleista

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Antti Kuusisto (lyömässä) ja muu Vimpelin Vedon Superpesis-miehistö eteni miesten Superpesiksen finaaliin joukkueen kaadettua Joensuun Mailan 0–1 (1–1, 1–2). Vimpelin finaalivastus on tuttuakin tutumpi, Toni Kohosen (selin) edustama Sotkamon Jymy, Finaalisarja alkaa Sotkamon Hiukassa lauantaina 6.9. kello 16 pelattavalla ottelulla. Joukkueet kohtaavat Saarikentällä sunnuntaina 7.9. niin ikään kello 16 ja Sotkamossa lauantaina 13.9. kello 14. Mestaruus irtoaa kolmella voitolla. Neljäs ottelu pelataan tarvittaessa Vimpelissä sunnuntaina 14.9. kello 16.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.