Veto kamppailee kultamitaleista

Antti Kuusisto (lyömässä) ja muu Vimpelin Vedon Superpesis-miehistö eteni miesten Superpesiksen finaaliin joukkueen kaadettua Joensuun Mailan 0–1 (1–1, 1–2). Vimpelin finaalivastus on tuttuakin tutumpi, Toni Kohosen (selin) edustama Sotkamon Jymy, Finaalisarja alkaa Sotkamon Hiukassa lauantaina 6.9. kello 16 pelattavalla ottelulla. Joukkueet kohtaavat Saarikentällä sunnuntaina 7.9. niin ikään kello 16 ja Sotkamossa lauantaina 13.9. kello 14. Mestaruus irtoaa kolmella voitolla. Neljäs ottelu pelataan tarvittaessa Vimpelissä sunnuntaina 14.9. kello 16.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Viikon 39 luetuimmat!

VIIKOLLA 39 lukijoita kiinnosti Tomi Niskasen luopuminen Vedon pelijohtajuudesta. Myös hopeamitalijuhlat Lakis Areenalla kiinnostivat! Katso

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Viikon 39 luetuimmat!

VIIKOLLA 39 lukijoita kiinnosti Tomi Niskasen luopuminen Vedon pelijohtajuudesta. Myös hopeamitalijuhlat Lakis Areenalla kiinnostivat! Katso

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.