Vimpelin Veto jatkaa taivaltaan Superpesiksessä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon ja Koskenkorvan Urheilijoiden välisessä Superpesiksen puolivälieräottelussa avausheiton suoritti alppihiihtäjä Kalle Palander, joka kertoi pelanneensa kouluaikanaan innokkaasti pesäpalloa ja viihtyneensä mainiosti siepparin tontilla. Ottelussa oli myös muita urheilijavieraita, sillä SM-liigaan valmistautuva Vaasan Sportin jääkiekkojoukkue esiteltiin yleisölle Saarikentällä. Vimpelin Veto jatkaa taivaltaan Superpesiksessä. Vedon ensimmäinen välieräottelu pelataan Saarikentällä keskiviikkona 27.8. kello 17.30 alkaen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.