Nuorille koulutusta kerhojen ohjaamisesta

Julkaistu:

Aihe:

Nuorille vapaaehtoisohjaajille on tarjolla koulutusta Alajärvellä ja Lappajärvellä.

Alan ammattilaisen Niina Nevalan vetämä vapaaehtoisohjaaja-koulutus antaa nuorille eväitä toimia erilaisten kerhojen ja leirien ohjaustehtävissä. Lappajärvellä kokoonnutaan syyskuun kahdeksantena ja yhdeksäntenä päivänä, Alajärvellä viidentenä ja kuudentena päivänä.
Asialla kannattaa olla ja ilmoittautua koulutukseen Marjo Vistiaholle Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakouluun.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.