Saarikentän olympialaiset

Vimpelin Saarikentän sade jäi toiseksi, kun maineikkaalla kentällä kisailtiin erityisryhmien olympialaisissa. Tapahtuma laitettiin alkuun suuren maailman malliin avajaismarssilla ja -hartaudella, Maamme-laululla sekä nauhan leikkaamisella. Kilpailuissa oli kuusi toimintapistettä. Mukavahenkinen aamupäivä huipentui yllätysnumeroon. Olympialaisiin osallistui kaikkiaan kuusi joukkuetta Alajärveltä, Evijärveltä, Lappajärveltä ja Vimpelistä. Tapahtumaa tsemppasivat, tunnelmaa loivat ja kannustusta jakoivat kisamaskotit Outi Valtola (vas.) ja Jutta Tuomela.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.