Järviseutulaiset Kotiseutupäivillä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun kotiseutuväkeä osallistui 8.-10. elokuuta Hämeenlinnassa pidetyille kotiseutupäiville. Lauantai oli retkipäivä ja valittavana oli useita kohteita. Yksi retkistä sisälsi laivaristeilyn Vanajavettä pitkin Lepaan kartanon satamaan ja tutustumisen kartanon historiaan ja toimintaan. Kuvassa risteilymatkalla (vas.) Mauno Puotinen Evijärveltä sekä Anneli ja Laine Hautala Kortesjärveltä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA