Superpesis-joukkueiden kausi jatkuu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseutulaisten miesten Superpesis-joukkueiden kausi jatkuu runkosarjan päättymisen jälkeen. Vimpelin Veto kamppailee puolivälierissä Koskenkorvan Urheilijoiden kanssa. Ensimmäinen kohtaaminen on Saarikentällä sunnuntaina 17.8. kello 13. Koskenkorvalla pelataan tiistaina 19.8. kello 17.30. Jere Saukon (kuvassa) edustama Alajärven Ankkurit aloittaa alempien pudotuspelien sarjan Kankaanpäässä 17.8. kello 14. Kitrolla joukkueet kohtaavat 19.8. kello 17.30. Sekä puolivälierissä että alemmissa pudotuspeleissä ottelupari ratkeaa kolmella voitolla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.