Tervetuloa kohtaamaan ja kirjoittamaan runoja!

Korvarunopaja Alajärven kirjastossa.
Korvarunopaja Alajärven kirjastossa.
Korvarunopaja Alajärven kirjastossa.
Korvarunopaja Alajärven kirjastossa.

Alajärven pääkirjaston lukusalissa järjestetään 25. heinäkuuta kello 12 maksuton ja kaikille avoin Korvarunopaja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Riittää, että lähtee liikenteeseen avoimella mielellä ja on kiinnostunut kirjoittamisesta ja jakamaan ajatuksiaan ja havaintojaan. Aluksi tehdään pieni lämmittelyharjoitus.

Runojen kirjoittamista ohjaa Alajärven, Evijärven, Kauhavan ja Lapuan yhteinen tämän vuoden kesätaiteilija Anna Asplund.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Alajärven kirjasto ja Nelimarkka-museo. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA