Teerinevan kesäjuhlat palaavat jälleen 

Teltta valmiina Teerinevan kesäjuhlilla.
Teltta valmiina Teerinevan kesäjuhlilla.
Teltta valmiina Teerinevan kesäjuhlilla.
Teltta valmiina Teerinevan kesäjuhlilla.

ALAJÄRVEN Teerinevalla kokoonnutaan pitkästä aikaa vanhanajan ja suosittujen telttajuhlien merkeissä 19–21. heinäkuuta 2024. Teerinevan kesäjuhlissa on tuttuun tapaan mielenkiintoisia puhujia ja hyvää musiikkia ympäri Suomen. Mainittakoon, että kesäjuhlilla kuullaan muun muassa laulaja–säveltäjä Lasse Heimosta ja Alajärven helluntaiseurakunnan entinen pastori Kenneth Karppinen julistaa Jumalan sanaa. Maalaismiljöössä pidettävät kesäjuhlat luovat rennon ja kesäisen tunnelman. Tilaisuuksissa on odotettavissa aitoa kohtaamista ja vahvaa Jumalan sanaa. Kokousten välillä on kahvitarjoilu ja leppoisaa oleskelua.  

Juhlat järjestää Alajärven helluntaiseurakunta. Tarkemmat tiedot tilaisuuksista löydät ilmoituksista ja Alajärven helluntaiseurakunnan nettisivuilta.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.