Saarikenttä festivaali keräsi ylistyssanoja  – ”Vieläkään ei meinaa uskoa, että Vimpelissä järjestettiin tämmöinen tapahtuma” 

Arttu Wiskarin keikka Saarikenttä Festivaaleilla kiinnosti kaiken ikäisiä.
Arttu Wiskarin keikka Saarikenttä Festivaaleilla kiinnosti kaiken ikäisiä. Kuva: Johanna Korkea-aho.
Arttu Wiskarin keikka Saarikenttä Festivaaleilla kiinnosti kaiken ikäisiä.
Arttu Wiskarin keikka Saarikenttä Festivaaleilla kiinnosti kaiken ikäisiä. Kuva: Johanna Korkea-aho.
VIMPELISSÄ lauantaina 6. heinäkuuta järjestetty Saarikenttä festivaali keräsi osanottajilta ja yrityksiltä kiitosta ja runsaasti positiivista palautetta. Vielä ei ole tarkkaa tietoa paljonko lippuja kaikkiaan myytiin, mutta varovaisesti on arvioitu, että alueella oli noin 3000 ihmistä. Kyl...

VIMPELISSÄ lauantaina 6. heinäkuuta järjestetty Saarikenttä festivaali keräsi osanottajilta ja yrityksiltä kiitosta ja runsaasti positiivista palautetta. Vielä ei ole tarkkaa tietoa paljonko lippuja kaikkiaan myytiin, mutta varovaisesti on arvioitu, että alueella oli noin 3000 ihmistä. Kyl…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.