Katoamattomat sanat

Tuula Palola muistuttaa Viikon Sanassa katoamattomien sanojen merkityksestä.
Tuula Palola muistuttaa Viikon Sanassa katoamattomien sanojen merkityksestä.
Tuula Palola muistuttaa Viikon Sanassa katoamattomien sanojen merkityksestä.
Tuula Palola muistuttaa Viikon Sanassa katoamattomien sanojen merkityksestä.

Ei kukaan kohdellut syyllistä paremmin kuin Jeesus. Fariseusten syyttäessä Jeesus armahti. Kunpa voisin tulla samanlaiseksi kuin Hän! Kunpa voisin muistaa aina sen, että minun itsenikin on astuttava

Hänen eteensä kerran ja tehtävä tili omasta elämästäni. Enkä ole selviytynyt täällä kaikesta puhtain paperein… Silloin en kulkisi täällä tuomarin tavoin, enkä kivet kourassani…

On yksi asia minkä haluaisin sinun tietävän. Minun elämässäni tapahtui suunnan muutos, kun olin yhdeksäntoista vee. Tulin uskoon, sain syntini anteeksi ja mieleni muuttui.

”Sanoin en mä sitä kertoa voi, miten paljon anteeksi Hän mulle soi. Sain aivan uuden elämän, sitä elän nyt lähellään.”

Otin käteeni Elämän Leivän, Raamatun, aloin lukea sitä. Se on Jumalan Puhetta. Se on tullut elämäni ylimmäksi ohjekirjaksi. Siellä puhutaan kaikesta mitä ihmisen tarvitsee tietää. Se pätee tänäkin päivänä. Puhuttiinpa sitten seksuaalisesta suuntautumisesta tai mistä hyvänsä asiasta. Raamatu on täyttä totta, siellä on samat sanat kaikille. Mitä sinne on kirjoitettu, on kirjoitettu opetukseksi, ojennukseksi ja hyödyksi.

Jeesus sanoi autuaiksi, ylionnellisiksi, niitä”jotka kuulevat Jumalan sanan ja noudattavat sitä.”

Jotkut ovat sitä mieltä, että Jumalan Sanat ovat vanhanaikaisia. Joo, se on totta.  Jumalan Sana näet on ollut ”Alusta”, se on ollut Alusta lähtien! Mutta, Jumalan Sanat eivät ole pelkästään vanhanaikaisia, ne soveltuvat myöskin tähän päivään! ne ovat iankaikkisia. Nimittäin: ”Taivas ja maa katoavat, mutta Minun sanani eivät koskaan katoa.” Matt.24:35.

Oltiinpa niistä sitten mitä mieltä tahansa. Oletko lukenut Sitä?

Jeesus meni ristille koko maailman syntien täden, sinunkin tähtesi. Hän haluaa vain hyvää sinulle.

Mutta hyvästä ei kannata luopua milloinkaan. Vaikkeivät kaikki usko sitä.

Tuula Palola

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.