Sattuuhan sitä!

Kengänpohjat murenivat ja lopulta osittain irtosivat.
Kengänpohjat murenivat ja lopulta osittain irtosivat.
Kengänpohjat murenivat ja lopulta osittain irtosivat.
Kengänpohjat murenivat ja lopulta osittain irtosivat.
MEILLE kaikille sattuu matkan varrella monenlaisia pieniä, isompia, harmittomia ja ikäviäkin kommelluksia. Lähes aina syynä on jonkin asian unohdus tai huolimattomuus. Joskus myös sattuma puuttuu peliin ja aiheuttaa kommelluksen. Venesataman talkoissa miehet alkoivat muistella, mitä kaikkea ...

MEILLE kaikille sattuu matkan varrella monenlaisia pieniä, isompia, harmittomia ja ikäviäkin kommelluksia. Lähes aina syynä on jonkin asian unohdus tai huolimattomuus. Joskus myös sattuma puuttuu peliin ja aiheuttaa kommelluksen. Venesataman talkoissa miehet alkoivat muistella, mitä kaikkea …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.